PGA Tour 2K21 - Új meccstípusok és felszerelések emelik a tétet

A 2K felfedte a játék két új three-hole meccstípusát, amik már elérhetők számos új kozmetikai tárgy, köztük az exkluzív adidas CODECHAOS 2K Aeroready Polo Shirt és új Polo Ralph Lauren darabok kíséretében.

A three-hole párosítás egy internetes többjátékos mód, amit azzal a céllal készítettek, hogy új lehetőséget nyújtson a játékra rövidebb játékidővel és fokozott intenzitással, hogy bármikor belevethesd magad egy gyors meccsbe, még ha épp nincs is sok időd. Ebben a versenyzők egy sor pálya közül véletlenszerűen kiválasztott three-hole meccset játszanak az alábbi két játéklista egyikén:
  • High Rollers – egy-egy elleni meccs nagyobb kockázattal/jutalommal.
  • Quick Match – egy stroke meccs kettő vagy négy játékos számára.

Az új meccstípusok mellett új kozmetikai tárgyakkal is egyedivé tehetik MyPLAYER karakterüket, köztük Polo Ralph Lauren pólókkal és szoknyákkal, új adidas CODECHAOS cipőkkel és az exkluzív adidas CODECHAOS 2K Aeroready Polo Shirt-tel. A limitált kiadású adidas póló egy egyedi CODECHAOS logóval van díszítve és teljes hosszában öt extra centimétert biztosít, ezzel a profi adidas golfozók felszerelésének méreteihez igazodva. A póló jelenleg PGA TOUR 2K21-exkluzív, de hamarosan elérhető lesz a adidas.com oldalról és a résztvevő üzletekben világszerte.

A PGA TOUR 2K21 országszerte kapható PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.