Hirdetés

PGA Tour 2K21 - Clubhouse Pass szolgáltatás érkezik

Az első szezon már elindult és a tervek szerint egészen jövő év tavaszáig tart.

Hirdetés

A 2K és a HB Studios bejelentette a PGA TOUR 2K21 élő szolgáltatását Clubhouse Pass néven, ami új feloldható és megszerezhető klubokat, felszereléseket és MyPLAYER testreszabási tárgyakat fog biztosítani a játékosoknak. A Clubhouse Pass első szezonja már elérhető és egészen 2021. március 3-ig fog tartani. A Clubhouse Pass mellett egy vadonatúj, ingyenes pálya is elérhető minden játékosnak, a Detroit Golf Club.

Az első évadban a játékosoknak lehetősége van akár 75 szintnyi felszerelést, VC-t és kozmetikai tárgyat szerezni státuszuk növelésére. Minden játékos XP-t szerezhet bármilyen módban Clubhouse Pass szintje növeléséhez, a három hónapnyi friss tartalom részeként rengeteg új klubot, ruházatot és VC jutalmat feloldva.

A Clubhouse Pass szintjei:

  • Ingyenes: Ez az első szezon 15 ingyenes szintjét teszi elérhetővé az összesen 75-ből. Minden teljesített ötödik szintért jutalmat biztosít.
  • Premium Pass (7.99 €): Hozzáférést biztosít mind a 75 szinthez és jutalmaikhoz.
  • Premium+ Pass (14.99 €): Hozzáférést biztosít mind a 75 szinthez és jutalmaikhoz, plusz átléphetővé teszi az első 20 szintet automatikusan feloldva azok jutalmait.

Ma bemutatkozik továbbá a Detroit Golf Club pálya. Az 1899-ben alapított Detroit Golf Club 2019-ben az első Detroitban megrendezett PGA TOUR, a Rocket Mortgage Classic otthonává vált.

„A Detroit Golf Club és a Rocket Mortgage Classic egy káprázatos esemény alkalmából találkozott egy lenyűgöző pályán” mondta Shaun West, az HB Studios senior producere.

„A pálya új kihívásokat hoz a PGA TOUR 2K21-be szórakoztató és jutalmazó terepével. A PGA TOUR egyik legsimább felületű pályájával ez az esemény így is bőven tartogat kihívást a profiknak. Szerettük volna életre kelteni ezt az élményt a játékban, hogy lássuk hogyan teljesítenek rajta a játékosok.”