2018. október 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

PC játék majdnem minden eszközre - Jövő héten kipróbálható lesz a Rainway

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Az ingyenes stream szolgáltatás mobil eszközökre, Xbox One-ra, Switch-re és webes felületre lesz elérhető, utóbbit alig egy hét múlva bárki tesztelheti.

Tavaly tavasszal a Prohardveren is olvashattunk a Rainway című alkalmazásról, amelynek lényege, hogy PC-s játékainkat szinte bármilyen eszközre streamelhetjük függetlenül attól, hogy helyileg hol vagyunk. Az első hírek arról szóltak, hogy a Rainway Androidra, iOS-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re lesz majd elérhető, de az utóbbi hetekben túl sok hírt nem hallottunk a projektről. A minap azonban végre megtudtuk, hogy a fejlesztés jól halad, a jövő hét folyamán pedig az újdonságként behozott webes elérést bárki tesztelheti majd, így elég lesz egy böngésző, hogy a máshol lévő otthoni PC-s játékainkat elérjük.

A nyílt béta január 20-án indul, a teljes verzió érkezésének dátumát egyelőre nem ismerjük, az azonban biztos, hogy a webes elérés után a mobilos verziókkal foglalkozik a csapat a legtöbbet, de ezek mellett dolgoznak az Xbox One és Nintendo Switch kiadásokon is. Az elmúlt hónapokban több hasonló alkalmazás is megjelent, így kíváncsian várjuk, hogy az ingyenes Rainway mivel tud többet mutatni, mint a konkurencia.

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.