2019. szeptember 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat / Xbox360 rovat

PC-re is megjelenik az Alan Wake?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: CVG.com

A Steam regisztrációs adatbázisában szerepel az Alan Wake is, ami azt jelentheti, hogy az XBOX-exkluzív játék kijön PC-re is.

Hirdetés

Bár a most következő információk egyáltalán nem hivatalos forrásból származnak, mégis érdemes őket megemlíteni, mert ha igaznak bizonyulnak, akkor ez azt jelenti, hogy megjelenik PC-re is az Alan Wake című túlélő-horror akciójáték. A Ninja PC Gamers vette észre, hogy a Steam regisztrációs adatbázisában szerepel az eddig XBOX360-exkluzív játék neve és a hozzá kapcsolódó beállítások.

Szintén ezt a lehetőséget támasztja alá a Remedy egyik emberének, Aki Järvilehto-nak nemrég közzétett kijelentése is, melyben elismeri, hogy sok PC-s játékostól kaptak visszajelzést a témával kapcsolatban, ami eddig valahogy elkerülte a figyelmüket. Ezúttal viszont reményét fejezte ki arra, hogy a közeli jövőben tudnak pozitív információval szolgálni a játék megjelenésének időpontjáról.

A fent elhangzottakban nincs említve PC, így még nem vehető 100%-ra, hogy valóban arról volt szó. Mindazonáltal eddig minden jel arra mutat, reménykedjünk benne, hogy hamarosan asztali gépekre is megjelenik az Alan Wake.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.