Paragon (PC,PS4) - Ezen a hétvégén ingyen kipróbálható lesz

Az Epic Games által fejlesztett Paragon című MOBA játék már elérhető azok számára, akik fizettek az early access hozzáférést biztosító Founder's pakkért, de napokon belül bárki belenézhet a különleges játékba. A készítők bejelentették, hogy április 28. és május 1. között PC-n és PlayStation 4-en is ingyen letölthető és kipróbálható lesz a program.

Akik valamilyen oknál fogva nem érnek rá a mostani hétvégén, azoknak jó hír, hogy a jövő hét folyamán, pontosabban május 5-től május 8-ig ismét térítésmentesen lesz játszható a Paragon. A játék végső kiadásának dátumát egyelőre nem ismerjük, azonban mindkét platformon free-to-play alkotásként lesz kapható a program. Ettől függetlenül lehet vásárolni különböző csomagokat, amelyek bizonyos extrákat tartalmaznak, sőt PlayStation 4-re elérhető lesz egy 60 dolláros dobozos kiadás is, amely számos bónuszt tartalmaz majd.

A PS4 változat a PlayStation Store-ból lesz elérhető, a PC-s kiadáshoz az Epic Launchert kell leszedni, és beregisztrálni egy új fiókot.

Azóta történt

Előzmények