Painkiller: Hell & Damnation bemutató videók

A Painkiller: Hell & Damnation című FPS játékot a The Farm 51 nevű stúdió fejleszti és a Nordic Games fogja kiadni PC, PlayStation 3 és XBOX360 platformokra. A programot az Epic Unreal Engine 3.0 motorja hajtja majd, megjelenése pedig október 31-én várható PC-re. A konzolos változatok egy kicsivel később, csak 2013. január 22-én kerülnek fel a boltok polcaira.

A játék az egyszemélyes hadjárat mellett négy szinten keresztül tartó, kétfős kooperatív módot, valamint multiplayer lehetőségek egész garmadáját fogja tartalmazni. A 2004-ben megjelent Painkiller című, hagyományos FPS játék újrafeldolgozásában ismét a tucatszámmal kiirtandó ellenfelek, valamint több képernyőnyi magas főellenségek kiiktatása áll középpontban. Ehhez természetesen a brutálisnál is kegyetlenebb fegyverek tucatjait vethetünk be ellenük.

Tehát aki szereti a darálós, pörgős játékmenetet, annak a Painkiller: Hell & Damnation garantált kikapcsolódást jelent majd, valamint tökéletes a hétköznapokon felgyülemlett feszültség levezetésére is.

Azóta történt