Overwatch - Emlék a Blizzardtól egy hős rajongónak

Az Overwatch májusban jelent meg, a premier óta pedig rengeteg ember kedvence lett. Volt azonban valaki, aki nem érhette meg a Blizzard új játékát, holott lelkesen várta azt. A kínai Wu Hongyu tanúja volt, hogy ellopják egyetemi csoporttársának a motorját, ő pedig a sajátjával üldözőbe vette a tolvajt. Sajnos végül a két jármű összeütközött, és Hongyu a kórhában életét vesztette. (Egy nappal a játék premierje előtt)  A Blizzard miután megtudta hogy mi történt, úgy döntött, hogy emléket állít a fiúnak a játékban.

A legutóbbi nagy frissítéskor a Lijiang Tower nevű pályán az egyik szkafanderes figurára felkerül Hongyu neve, a sisak felett pedig a játék egyik szereplőjének sokat hallott mondata olvasható: Heroes never die! (A hősök sosem halnak meg!)

Azóta történt

  • Overwatch videoteszt

    Videós formában is bemutatjuk a Blizzard legújabb, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent kompetitív FPS-ét, amely a fejlesztőcsapat korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez egyáltalán nem baj.

Előzmények

  • Overwatch (beta) bemutató

    Kipróbáltuk a Blizzard legújabb játékát, amely a cég korábbi alkotásaival merően ellentétben áll, de ez nem feltétlenül probléma az összképet nézve.