Outriders - Havi műsorban kapunk új információkat

A jelenleg és újgenerációs konzolokra is megjenő játék valamikor az év végén várható.

A Square Enix örömmel jelenti be új havi rendszerességű OUTRIDERS Broadcast műsorát, ami új részleteket és információkat fed fel a People Can Fly (Gears of War: Judgment, BULLETSTORM) és a Square Enix External Studios (SLEEPING DOGS, JUST CAUSE) sokak által várt lövöldözős szerepjátékáról.

Az első adás „Built for the Core” címen vadonatúj játékmenetet, helyszíneket, sosem látott képességeket, a kasztok részletes bemutatását, fejlesztési frissítés és sok mást tartogat. A Broadcast első része 2020. május 28. 18:00-tól lesz élőben követhető a https://www.twitch.tv/squareenix oldalon.

A dolgok érthető módon most kicsit furcsák a világban, és igyekszünk a lehető legjobban alkalmazkodni a körülményekhez. Alkalmazottaink biztonságát előtérbe helyezve csapatunk mind a 250+ tagja otthonról dolgozik az egészsége megérzése érdekében. Továbbra is keményen dolgozunk az OUTRIDERS fejlesztésén, és tartjuk a 2020 telére tervezett megjelenést” mondta Bartek Kmita, Creative Director, People Can Fly.

„A legnagyobb videojátékos rendezvények idei eltörlésével új módokat kerestünk arra, hogy új OUTRIDERS információkról számolhatunk be a játékosoknak. Izgatottak vagyunk, hogy ezentúl minden hónapban új részleteket oszthatunk arról, hogy éppen min dolgozunk az OUTRIDERS Broadcast keretében.”