Ősszel nyitja meg kapuit a Kapital: Sparks of Revolution

A sandbox gazdasági szimulációs játék a tervek szerint kizárólag PC-re lesz elérhető.

„A forradalmak a történelem mozgatórugói – Karl Marx”. A 1C Entertainment örömmel jelenti be társadalmi menedzsment játékát Kapital: Sparks of Revolution címen, ami 2021 őszén csatlakozik a kiadó katalógusához a Steam és más digitális platformok kínálatában.

A Kapital: Sparks of Revolution egy sandbox gazdasági szimulációs játék az osztályok küzdelméről. Egy a Nagy Háború által nemrég elpusztított 20. századi város polgármestereként a feladatod, hogy visszaállítsd a város régi fényét. Menedzseld limitált forrásaid az emberek igényeinek kielégítéséhez, iktass be új törvényeket és nyiss meg új technológiákat. Harcolj a bűnnel és nyomd el a tüntetőket. Oldj meg társadalmi konfliktusokat és formáld társadalmad jövőjét!

FŐBB JELLEMZŐK

  • MEGOSZLOTT TÁRSADALOM – A város lakossága három osztályból tevődik össze: nemesek, polgárok, munkások – és mindegyikük egy jobb holnapot remél.
  • KRÍZISMENEDZSMENT – A város újjáépítése nem könnyű feladat. A forrásaid korlátozottak, így el kell döntened, hogy ki kap először élelmet és fedelet a feje fölé. Készülj fel, hogy rendszeresen új fenyegetésekkel nézz szembe.
  • TÜNTETÉSEK ÉS ZAVARGÁSOK – Lehetetlen mindenki kedvére tenni városodban. Az elégedetlen emberek tüntetni és lázadni fognak. Neked kell eldöntened, hogy melyik osztályt támogatod, és melyiket nyomod el.
  • FORMÁLD A JÖVŐT – A város uraként hatalmadban áll új törvényeket hozni társadalmad formálására. Melyik osztály lesz a domináns egy új politikai rendszerben? A válasz a te kezedben van.

Azóta történt