Ősszel jön a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

A SEGA örömmel jelenti be a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD-t, ami 2019. október 29-én jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Az eredetileg 2006-ban Wii platformon debütált Super Monkey Ball: Banana Blitz HD elhozza a kurrens konzolokra a Monkey Ball sorozat nyújtotta káoszt és szórakozást. A feljavított grafikával, a különböző platformokra optimalizált irányítással, a 10 minijáték egy sorban való teljesítéséből álló vadonatúj Mini-Game Decathlon móddal, valamint az internetes eredménytáblákkal az új kiadás tökéletes minden korosztályú új rajongónak és Monkey Ball veteránnak egyaránt.

  • HD formában tér vissza a Super Monkey Ball: Banana Blitz – Az eredetileg 2006-ban Wii-re megjelent Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 100 egyjátékos pályával, 10 többjátékos minijátékkal, átdolgozott irányítással, feljavított grafikával és sok mással lett kibővítve.
  • Internetes eredménytáblák – A sorozat történetében először, a rajongók a világ játékosaival is versenybe szállhatnak az internetes eredménytáblán az egyjátékos Time Attack és a vadonatúj Mini-Game Decathlon Score Attack módokban.
  • Majomkodj a saját stílusodban – A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD minden platformon egyedi irányítást kínál, így az újoncon és a rekordtartók is rögtön fejest ugorhatnak a mókába!