Ősszel érkezik a Realpolitiks II (PC)

Folytatódik a Jujubee grand strategy játéka, a megjelenés napja azonban még nem ismert sajnos.

A 1C Entertainment és a Jujubee örömmel jelenti be elismert valós idejű grand strategy játékuk folytatását, a Realpolitiks II-t, ami 2020. őszén érkezik meg PC-re a Steam és más digitális áruházak kínálatából. A folytatás egy sor új lehetőséget vezet be, így többek között kihasználhatjuk a teljesen új gazdasági rendszert, hogy jobban megszilárdítsuk az országunk feletti uralmat, mint valaha. Húzz fel új épületeket, határozz meg kereskedelmi irányelveket és használd ki tanácsadóid különleges képességeit, hogy tovább javítsd, vagy nehezítsd polgáraid életét.

A Realpolitiks II főbb jellemzői:

 

  • Uralkodj a világ felett – Válassz 216 aktuális nemzet (köztük a Sealand Hercegség és Kiribati) közül, és hódítsd meg ellenfeleid. Alakítsd stratégiád attól függően, hogy szuperhatalom, vagy egy apró független nemzet élére állsz.
  • Új modern hadviselés – A vadonatúj harcrendszerrel teljesen átveheted az irányítást egységeit felett a csatatéren, miközben figyelembe veszel olyan stratégiai előnyöket, mint az időjárás, a domborzat, a felszerelés és sok más.
  • Kiterjesztett menedzsment rendszer – Hozz létre egy kommunista utópiát, egy teljesen szabadpiaci nemzetet, vagy felügyeld zsarnokként polgáraid minden lépését. A több mint 1000 projekttel és technológiával te választhatod meg a siker felé vezető utad.
  • Továbbfejlesztett diplomácia – Bonyolódj tárgyalásokba új kereskedelmi útvonalak vagy katonai hozzáférések kialakításához a szomszédos régiókkal. A teljesen átdolgozott MI-nak, valamint az új Favor and Investment rendszernek köszönhetően befolyásolhatsz más országokat, amivel a diplomácia ismét kulcsfontosságú eszközzé válik, különösen, mivel egyes vezetők kemény tárgyalófélnek fognak bizonyulni.
  • Továbbfejlesztett kémkedés – Hajts végre titkos akciókat kémeiddel, lopj el úttörő technológiákat, hogy tovább növeld katonai erődet, és fejlessz ki új tömegpusztítási módokat. Uralkodj ellenfeleid felett az árnyak közül.
  • Új és kiszámíthatatlan események – A legapróbb problémáktól a világfenyegető meteoresőkig több, mint 1000 új esemény vár ebben a folyamatosan változó világban, amivel minden újrajátszás teljesen más élmény lesz.
  • Növekedő infrastruktúra – Az épületek a kampány fontos részét képezik, melyekkel még több egységet toborozhatsz, gyorsabban képezheted ki kémeidet, védekezhetsz a rakétatámadások ellen, vagy növelheted sereged utánpótlási vonalát.
  • Mod támogatás – Alkosd meg saját kampányod, forgatókönyved, egységeid és nemzeteid a játékbeli eszközök széles kínálatával.