Ősi borneói népmesék ihlették a Project Buramato című játékot

A készülő alkotás dizájnja nagyon hasonlít a Genshin Impact és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékok kinézetére.

Az Ozysoft csapatának neve a horror rajongók számára lehet ismerős, ugyanis ők hozták el tavaly a Pulang Insanity című játékot, azonban új alkotásuk merően más lesz, mint a korábbi munkájuk. A jelenleg Project Buramato kódnéven futó program egy külső nézetes akció-kaland platformernek készül, amelyben egy különleges világban kell misztikus lények ellen harcolnunk. A félig nyitott helyszíneket és ellenfeleket az ősi borneói népmesék ihlették, a kinézetről pedig leginkább a Genshin Impact és a The Legend of Zelda: Breath of the Wild című játékok juthatnak eszünkbe. Lentebb az első korai trailert láthatjátok, első ránézésre hangulatosnak tűnik, kíváncsian várjuk, hogy mit hoznak ki a készítők a témából.

A Project Buramato PC-re és eddig meg nem nevezett konzolokra készül, a megjelenés dátumát egyelőre nem árulták el nekünk, azonban 2021. végén érkezni fog egy steames demó, amely a program korai prototípusát mutatja majd be.

Azóta történt