Origin: Pár napig ingyenes a Battlefield 3

Sokan szidják az Origint, de azt mindenképp az Electronic Arts mentségére lehet írni, hogy lényegesen kevesebb probléma van az ő kliensükkel, mint a Ubisoft-féle Uplay rendszerrel. Nemrég például elindítottak egy akciósorozatot, hogy ezzel is népszerűsítsék a programot. Az "On the House" promóciók lényege, hogy havonta egy-két játék pár napon át teljesen ingyenesen tölthető le az Origin Áruházból, így, aki sűrűn látogatja az oldalt, az érdekes programokkal gazdagodhat.

Ahogy május elején mi is megírtuk, a Plants vs. Zombies GOTY Edition már egy ideje ingyen beszerezhető az Origin Áruház kínálatában, az akció még június 16-ig tart, így érdemes sietni, ha valaki szeretné letölteni. Azelőtt a Dead Space volt ingyen beszerezhető, most pedig egy újabb játék vált elérhetővé kiadások nélkül, mégpedig a Battlefield 3.

Az Electronic Arts ebben a hónapban a Battlefield 3 Standard Edition című játékot kínálja ingyen az On the House promóció keretében, a DICE háborús FPS programja most ingyenes az Origin Áruházban, egészen június 3-ig. Júniusban szintén várható hasonló akció, így tényleg érdemes ellátogatni az Origin oldalára, hiszen ingyen és bérmentve szerezhetünk különféle játékokat, melyek között valódi sikerprogramokat is találunk.

Még egyszer leírom ide is, közérthetően: EZ NEM FREE TRIAL! Magyarul nem veszik el a játék, miután lejárt az akció! Csak most ingyen megkaphatják azok a felhasználók, akik június 3-ig létrehoznak egy Origin fiókot (ha még nincs), majd letöltik a klienst, feltelepítik, bejelentkeznek, megnyitják az áruházat és ott megveszik 0 dollárért/euróért a Battlefield 3-at és/vagy a Plants vs. Zombies GOTY Editiont. Nem kötelező, így nem kapja meg minden Origin tulaj, de ez az Electronic Arts részéről egy gesztus azok felé a felhasználók felé, akik Origint használnak.

Magyarul egy teljes verziós játékot kapsz ingyen, mellyel lehet multizni, egyedül a DLC-k nincsenek benne, azokat külön meg kell venni.

Azóta történt

Előzmények