Online verseny Michelisz Norbival!!

Race of Leagues a legrangosabb hazai szimulátoros közösségek közös szervezésű versenye, melyben a VSR, a HROC és a GTR-Masters ligák legjobb versenyzői mérkőznek meg egymással! A rendezvény célja elsősorban a ligák közti baráti kapcsolatok ápolása és az új év méltó köszöntése, de a verseny természetesen pontokért megy, melyben a résztvevők nem csak saját magukért, hanem a ligájuk összetett helyezését is küzdenek!

A versenyt Január 3.-án este 20:00-tól élőben közvetíti az AAR TV, a futamon pedig a résztvevők között jelen lesz Michelisz Norbi is, aki az előzetes köridők alapján a győzelemért fog harcba szállni!

A versenyek a Race07 nevű szimulátorral kerülnek megrendezésre - mely most csütörtök este 7-ig akciós a Steam-en -, a 15 perces kvalifikáció után két 15 körös futamra kerül sor, a második versenyen fordítottrajtfelállással, így izgalmakból biztosan nem lesz hiány! Mivel a RoL elsősorban egy Fun jellegű rendezvény, ezért az autóválasztás is ehhez illeszkedik és a '90-es évek közepén a BTCC-ben debütáló Volvo 850-est fogják a résztvevők jó alaposan meghajtani, ami mellesleg egy 300 lóerős kombi! :)

Pontos menetrend:
20:00: Qualification - 15 min
20:20: Race1 - 15 lap
20:45: Race2 - 15 lap

A rendezvény idei főszervezője a VSR liga.
A RoL tavalyi rendezője a HROC liga volt, jövőre pedig a GTR-Masters-re kerül a sor...

A tavalyi Race of Leagues futam felvétele, a rajt 14:50-től látható:

Azóta történt