Omega: A legdrágább és legterjedelmesebb Mass Effect 3 DLC

Az utóbbi időben egyre elkeserítőbb méreteket ölt a játékokhoz kiadott extra tartalmak, vagyis a DLC-k nyerészkedési céllal történő készítése. A BioWare legújabb bejelentése után joggal merülhet fel bennünk a kérdés: vajon az Omega DLC-t (Melynek nyomait már az alapjátékban is felfedezték - lásd hangfájlok, stb. -, tehát azokat bizonyíthatóan kivágták a Mass Effect 3-ból), miért nem hagyták benne a játékban?

Elmondásuk szerint nem volt rá idejük, hogy befejezzék. Ez oké, de akkor miért nem adják ingyen? Vagy például mi a helyzet a From Ashes DLC-vel, ami szintén annyira szerves részét képezi a történetnek, hogy elképzelhetetlennek tűnik a BioWare azon állítása, miszerint a játék elkészülte után kezdtek el dolgozni rajta. Summa-summárum: akaratlanul is arra gondolunk, hogy - az EA és/vagy BioWare - kapzsisága miatt jutott idáig a sorozat, és ebben sajnos oroszlánrészt vállalhatunk mi is, hiszen ha nem vásárolnánk ezeket az "extra tartalmakat", előbb-utóbb belátnák, hogy nincs üzlet a játékok megcsonkításában.

A BioWare nemrég bejelentette, hogy az Omega DLC november 27-én lát napvilágot XBOX360-ra és PC-re, az európai PS3 játékosok pedig egy nappal később férhetnek hozzá. Az Omega lesz az eddigi legdrágább, egyben legtartalmasabb Mass Effect 3 DLC, amit valaha is kiadott a BioWare. Ennek megfelelően az ára is magas lesz: 15 USD-t (PS3), 1200 BioWare Pontot (PC) vagy 1200 MS Pontot (XBOX360) kell leszurkolnunk érte.

A kikerült információk szerint (videóban) az Omega DLC-ben Ariával együtt fogunk harcolni, valamint kapunk egy női Turián segítőtársat is, akikkel fel kell vennünk a harcot Petrovsky tábornok és Cerberus egysége ellen, hogy visszaszerezzük Omega feletti irányításunkat.

Azóta történt

Előzmények