Októberben jön a Transformers: Battlegrounds

Az autobotok és az álcák visszatérnek egy új videojátékban és ezúttal a fiatalabb korosztályt célozzák meg többek között.

A globális szórakoztató termék és játékgyártó cég Hasbro, valamint a családbarát interaktív szórakoztató címek világszerte vezető kiadója, az Outright Games bejelentett egy vadonatúj Transformers játékot TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS címen, ami 2020. október 23-án fog megérkezni a gyerekekhez és a rajongók minden korosztályához PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Az Egyesült Királyságban székelő Coatsink sosem látott módon hozza el az Autobotok és Decepticonok időtlen és legendás háborúját. Ahogy az ördögi MEGATRON egyre közelebb kerül az Allspark megszerzéséhez, BUMBLEBEE és az Autobotok egy új parancsnokra szorulnak, hogy megmentsék a Földet, ahogy közös erővel gördülnek harcba Central City utcáitól kezdve egészen Cybertronig az egy- és többjátékos akció során.

„A TRANSFORMERS a szórakoztatóipar egyik legismertebb és legidőtállóbb sorozata” mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja.

„Igazán megtisztelő, hogy ezen a közkedvelt univerzummal és ikonikus karakterekkel dolgozhatunk, hogy egy új és izgalmas konzolos TRANSFORMERS játékot alkossunk, amit a családok együtt élvezhetnek.”

A TRANSFORMERS: BATTLEGROUNDS egy új és autentikus megközelítése annak, milyen lehet egy TRANSFORMERS videojáték” mondta Mark Blecher, Hasbro SVP Corporate Strategy and Business Affairs.

„Izgalmas számunkra, hogy rajongók új generációjának hozhatjuk el az Autobotok és Decepticonok küzdelmének epikus történetét konzolon.”

Azóta történt