Októberben jön a PS4-es Rise of the Tomb Raider?

Frissítve:

Immáron hivatalos, a kiszivárgott dátum valós, október 11-én érkezik a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, amely egy igen komoly pakk lesz, rengeteg újdonságra számíthatnak a PS4 tulajok. Többek között érkezni fog egy VR kompatibilis küldetés is, de a lemezes változatoknál lesz olyan kiadás, amelyben egy artbook is a csomag része lesz.

Eredeti hír:

A Rise of the Tomb Raider elsőként Xbox One-ra, valamint Xbox 360-ra jelent meg tavaly novemberben, de már akkor tudni lehetett, hogy csak ideiglenes exluzivitást kap a játék. Ezek után idén januárban megérkezett a PC-s verzió is, de a PlayStation 4 kiadásról nem hallottunk túl sok mindent. A legutóbbi hírek szerint a játék még idén a boltok polcaira kerül, most azonban az olasz Gamestopnak köszönhetően talán közelebb kerültünk a megjelenési dátumhoz.

Az áruház weboldalára ugyanis felkerül a program PS4 kiadása, az adatlap szerint a premier október 11-én várható. Ezt erősítheti meg a 2. kép is, amelyet egy Gamestop alkalmazott fotózott a céges adatbázisból. Természetesen a hivatalos bejelentésig érdemes a fentieket pletykaként kezelni.

Előzmények

  • Rise of the Tomb Raider teszt (PC)

    Lara Croft újjáéledése nem csak 2015-ben, de 2016-ban is folytatódik, ugyanis a PC-s játékosok is megkapták néhány hónap késéssel a Rise of the Tomb Raider halálos kalandját.

  • Rise of the Tomb Raider teszt (Xbox One)

    Megérkezett a két évvel ezelőtti Tomb Raider folytatása, az új rész egyelőre csak a Microsoft konzoljain érhető el, de ez nem fog sokáig tartani, jövőre érkezik PC-re és PS4-re is.