Nyugaton is megjelenik az Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai

A játék a tervek szerint PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Nintendo Switch-re és PC-re érkezik valamikor idén.

A SQUARE ENIX bejelentette, hogy az Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai nyugaton is megjelenik PlayStation 5, PlayStation 4 és Nintendo Switch konzolokon, valamint PC-n. A program lehetővé teszi a játékosoknak, hogy átéljék az izgalmas animesorozat, a The Adventure of Dai történetét egy akció-RPG játékban, amely kombinálja az elképesztő látványt az anime és manga művészeti stílusával. Egy új trailert is megosztottak, amely több részletet is felfed a játékról és egy későbbi időpontban még többet is megtudhatunk majd.

Az Infinity Strash: DRAGON QUEST The Adventure of Dai különböző egyedi és figyelemfelkeltő funkcióval fog elrajtolni, melyeknek a rajongók örülhetnek majd. A játékmenetet két különböző módon élvezhetjük majd, Adventure módban és Temple of Recollection-ben. Míg az Adventure mód egy klasszikusabb történetprogresszióval fog rendelkezni, amely az anime történetét követi a Sovereign Rock Castle történetszálon keresztül, a Temple of Recollection lehetővé teszi a játékosoknak, hogy átéljenek egy minden játékkal folyamatosan fejlődő dungeönt, melynek köszönhetően az egyre nehezebb lesz, viszont több jutalmat is gyűjthetünk közben.

A játékosoknak szintén lehetőségük lesz, hogy gyűjtsenek és felszerelkezzenek ritka kiegészítőkkel, melyeket Memento Bondokként ismernek, és amelyek tovább erősítik a képességeket és a karakterjellemzőket. Mindezen felül, minden alkalommal, amikor egy Memento Bond feloldásra kerül különböző jeleneteket kapunk az eredeti mangából. A Memento Bondok tovább erősíthetők a Temple of Recollection felfedezésével.