WoW: Hét éves lesz a világ legnépszerűbb MMORPG játéka

Hetedik évfordulóját ünnepli holnapután a világ legnépszerűbb és egyben legsikeresebb MMORPG játéka, a World of Warcraft. A Blizzard 2004. november 23-án jelentette meg a programot, ami azóta olyan hatalmas siker lett, hogy még most, hét év után is több, mint tízmillió aktív előfizetője van szerte a világon.

A jeles alkalomból valamennyi játékosnak ajándékokkal kedveskednek a készítők. Ehhez nem kell mást tennünk, mint november 20. és december 3. között belépnünk a World of Warcraft című játékba, ekkor valamennyi karakter kap egy Feats of Strenght-tet "WoW's 7th Anniversary" névvel, valamint a postaládájába érkezik egy "Celebration Package" nevű tárgy is.

A Celebration Package több dologra is használható lesz, többek között tűzijátékot lőhetünk ki a segítségével, egy tabardot is kapunk (De nem egy konkrét tárgyat, csak vizuális elemet a karakterünkre), valamint a hatás (buff) időtartama alatt - ami 60 perc lesz - 7% bónuszt biztosít a megszerzett XP és reputáció pontokhoz.

A Celebration Package által nyújtott kedvezmények az ünnepség időtartamán használhatók fel, azaz november 20. és december 3. között. Azt követően a tárgyakat elveszik, egyedül a "WoW's 7th Anniversary" marad meg.

Azóta történt

Előzmények