WoW: A játékosok felháborodtak a Cannibal Corpse Alliance-ellenes beszédén

A BlizzCon 2011 rendezvény végén a Blizzard saját metál zenekara, az L90ETC tartott egy kis koncertet, ám az ott vendégként fellépő Cannibal Corpse énekes, George “Corpsegrinder” Fisher beszéde nem aratott osztatlan sikert az összegyűlt World of Warcraft rajongók szemében. Ő ugyanis egy valóságos megszállott, a Horda nagykövetének vallja magát, és a szövegében többször is alantas jelzőkkel illette a Szövetséget és azok játékosait. Íme az ominózus beszéd, majd az előadás:

Az incidenst követően a Blizzard oldalán megszaporodtak a felháborodott játékosok kommentjei, mert bár kisípolták belőle, amit lehetett, még így is szinte sütött a gyűlölet az elhangzott szövegből a Szövetség játékosai iránt. Többször is elhangzott benne, hogy "d*g*ljenek meg a Szövetségiek" és hasonló gyalázkodások. Íme a cenzúrázatlan interjú:

És habár az eset után az együttes tagjai bocsánatot kértek a Blizzard hivatalos fórumán, mondván, hogy ami ott elhangzott, pusztán csak tréfa volt, a játékosok nehezen bocsátanak meg nekik. Többen azt ajánlják, ha már ennyire éltetik a Hordát, akkor írjanak egy dalt a Szövetségről is hasonlóképpen, akkor elnézik nekik ezt a kis botlást.

Azóta történt

Előzmények