WARMACHINE: Tactics

A múltkori Kickstarter hírcsokor hozzászólásiban kértétek, hogy gyakrabban jelentkezzünk Kickstarter-rel kapcsolatos hírekkel, így hát íme az eheti ajánlás:

A játék, amit a figyelmetekbe ajánlok, a WARMACHINE: Tactics.

Ez egy körökre osztott taktikai játék lesz, mely a WARMACHINE táblás játékok világába kalauzol majd el minket. A készítők a Valkyria Chronicles-t, a Final Fantasy Tactics-otés az X-COM-ot jelölték meg, mint inspirációt az általuk készített játékhoz. A fejlesztő csapat, a WhiteMoon Dreams egy amerikai indie stúdió, melynek tagjai között olyan fejlesztők ülnek, akik korábban a Fallout, a Descent és a Ratchet & Clank játékok részein dolgoztak, így bár a stúdió neve nem túl ismert, a múltjuk annál inkább.

A Warmachine egy 2003-ben megjelent táblás játék, steampunk stílusban. Számomra a Warhammer 40K-ra hasonlít így elsőre a legjobban, de a rajongók ezt biztos másként látják.

A játékra még csak nemrég kezdték el összegyűjteni a pénzt, de máris megvan az elsődleges összeg majdnem duplája, így szinte már biztos, hogy elkészül majd a játék. A WARMACHINE: Tactics PC-re és Mac-re készül, megjelenés jövő augusztusban várható.

Azóta történt