Új előzetest kapott a Re-Legion

A 1C Entertainment egy új Re-Legion előzetest adott ki, melyben további részleteket mutat be a cyberpunk ihletésű, valós idejű stratégiai játékáról. A Re-Legion egy kiváló újrajátszhatóságra törekvő egyszemélyes játék lesz, amit 2019 első negyedévében fog megjelenni PC-re.

Ebben a felsőnézetes, izometrikus RTS-ben a játékosok egy futurisztikus technokratikus közösség profétájává válhatnak, ahol kiépíthetik saját hitrendszerüket és először hívőkké, majd harci egységekké változtassák a polgárokat, hogy megtisztítsák a várost a hitetlenektől. A játékosok a karizmatikus vezér, Elion szerepét ölthetik magukra, akinek célja, hogy vezetőként és prófétaként megszabadítsa a világot a szenvedéstől. Ahogy egyre nő ereje és befolyása, Elion képes lesz a hitetlen polgárokat is hűséges követőivé változtatni, ami egy teljesen új erőforrás menedzsment rendszert mutat be, ahol az átlagos emberek „Adepts” egységgé alakítva járulhatnak hozzá a játékos felemelkedéséhez és uralkodásához.

A játék főbb jellemzői:

  • Egyedi RTS mechanika, ahol a polgárokat hívővé változtatva tehetsz szert új egységekre.
  • Élénk és futurisztikus cyberpunk látványvilág, sötét hangulattal párosítva.
  • Egy komoly történet mély háttérrel és morális döntésekkel.
  • Építsd meg saját szektád a Dogma rendszerrel, ami kiváló újrajátszhatóságot biztosít.
  • Különleges területvezérlő mechanika a különböző hacker technikákkal.

Az Ice Code Games gondozásában készülő Re-Legion 2019 első negyedévében fog megjelenni az 1C Entertainment kiadásában PC-re.