Továbbra is gyönyörű az Unravel

Alig több mint két hét van még hátra  az idei év egyik legjobban várt oldalnézetes platformer játékából. Az Unravel az utóbbi idők egyik legszebb alkotásának tűnik, a nemrég bemutatott videóban pedig az is kiderül hogy puzzle feladványokból is akad szép számmal a játékban.

Az Unravel PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re érkezik február 9-én, azonban az Origin/EA Access előfizetők már 5 nappal korábban kipróbálhatják a játék első két pályáját. Akik pedig addig sem szeretnének unatkozni, azok akár elkészíthetik házilag is a program főszereplőjét Yarny-t.

Azóta történt

  • Mától már kipróbálható az Unravel

    Az EA és Origin Access előfizetők a mai naptól belenézhetnek a játékba 10 óra erejéig, de csak az első két pályán kalandozhatnak.

  • Megérkeztek az Unravel első értékelései

    Bár sokaknak tetszik a játék, vannak itt azért érdekes pontszámok.

  • Unravel teszt (Xbox One)

    Új videojátékos kabala született Yarny személyében, aki piros fonalán lengedezik be a játékosok szívébe. Megszületett az utóbbi évek egyik legszebb és legkedvesebb platformere, ráadásul egy hatalmas multitól.

  • Unravel videoteszt

    Az Unravel az utóbbi évek legszebb és egyik leghangulatosabb platformer játéka, a Coldwood fejlesztői tényleg szívüket-lelküket beleadták ebbe a projektbe, és ez a játék minden pixeléről süt.

Előzmények