Skyrim: Falskaar mod bemutató

Habár a The Elder Scrolls V: Skyrimhez készült modifikációkkal lassan Dunát lehetne rekeszteni, szerencsére elég sok színvonalas alkotás is megtalálható közöttük, mint például jelen cikk tárgya, aminek a címe: Falskaar. A modot `AlexanderJVelicky´ készítette, ami úgy viselkedik, mint egy nagy terjedelmű DLC csomag, szinte minden helyszínen találhatunk új tartalmakat.

Mellette egy nagyjából két-három Skyrim tartománnyi területet felölelő új földrészt is bejárhatunk, ahol 26-nál is több küldetést kapunk, melyből kilenc hosszú, sztori-orientált, a maradék rövidebb mellékfeladat. Ezen küldetések teljesítéséhez több, mint 20 órányi játékidőre lesz szükségünk, tehát annyi ideig köt le minket, mint a Dragonborn vagy a Dawnguard.

Akit érdekel a Falskaar című modifikáció, az letöltheti a Skyrim Nexus oldaláról. Futtatásához természetesen rendelkeznünk kell a The Elder Scrolls V: Skyrim című játék legfrissebb változatával, viszont nem kell egyik hivatalos DLC-nek sem meglennie, csakúgy, mint más modokat sem kell feltelepíteni a működéséhez.

Azóta történt

Előzmények