Reggeli a Gamepoddal, június 29.

Ma Péter és Pál nevű kedves olvasóink ünneplik névnapjukat. Boldog névnapot nekik! Több-kevesebb napsütés mellett nyugaton gyakran, másutt időnként növekszik meg a felhőzet, többfelé számíthstunk záporokra, zivatarokra. Az északnyugati szelet elsősorban a középső országrészben és a Dunántúlon kísérhetik élénk, időnként erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29°C között alakul.

Árfolyamok:

  • USD: 188,05 Ft ↓
  • EUR: 268,52 Ft ↓
  • CHF: 225,45 Ft ↓
  • GBP: 299,88Ft  ↓

Reggeli érdekesség:

Továbbra is gyengélkedik az Xbox360 Japánban. A Microsoftnak még mindig nem sikerült megtalálni az ideális receptet a japán piac meghódítására. A május 16. és június 12. közötti időszakban mindössze 6000 db sikerült értékesíteni a gépből. Játékok terén sem teljesít sokkal jobban. Ugyanebben az időszakban a Phantom Breakerből 13 300, az Akai Katana Shinből 7 220 példány fogyott. Ezeket a Portal 2 és a Dance Central követi 5 240 és 4 130 értékesített darabszámmal. A Kinect pedig abból kifolyólag, hogy túl nagy helyigénye van, az átlag japán pedig kis apartmanokban él, így szintén szerényen teljesít. Az említett időszakban 2 680 db talált gazdára, összességében pedig 99 900 eszközt adtak el.

Reggeli Trailer:

Reggeli bölcselet:
"A könyvek azért vannak, hogy megtartsák magukban a tudást, mialatt mi a fejünket valami jobbra használjuk. Az ismeretek számára a könyv biztosabb otthont nyújt. Az én fejemben bármilyen könyvszagú ismeretnek a felezési ideje néhány hét. Így hát az ismereteket biztos megőrzésre a könyveknek, könyvtáraknak hagyom, és inkább horgászni megyek, néha halra, néha új ismeretekre." Szent-Györgyi Albert


Crimson Viper (Street Fighter)

Azóta történt