Project CARS 2 - Beszáguldott az utolsó kiegészítő

A Slightly Mad Studios és a BANDAI NAMCO Entertainment Europe örömmel jelenti be, hogy a Project CARS 2 negyedik és egyben utolsó kiegészítője, a Ferrari Essentials Pack mától megvásárolható minden platformra külön, vagy a Season Pass részeként. A DLC mellett mától elérhető az Update 7 frissítés is, melynek részleteit ide kattintva találjátok meg.

Éld át Maranello szenvedélyének autósport örökségét a Ferrari rejtélyes Pista di Fiorano tesztpályáján, és száguldj Scuderia legnagyobb versenyző legendái keréknyomában. Ezt követően töltsd fel magad adrenalinnal a Mugello Circuit nagysebességű fordulóiban nyolc ellenálhatatlan Ferrari ikonnal, amik tökéletesen visszaadják azt a teljesítményt, lelkesedést és több évtizednyi autósport tapasztalatot, ami a márkát a világ legnagyobb autóverseny ikonjává tette. Urald a sport- és GT futamokat a Ferrari 250 Testa Rossa és a Ferrari 250 GT Berlinetta volánja mögött.

Ez a két legendás kocsi az 50-es és 60-as években nem talált ellenfélre, és több száz győzelmet zsebelt be, köztük a Le Mans és World Championshop of Makes versenyeken. Tapasztald meg a tűzokádó Ferrari 512 BB LM nyers erejét! Ez a V12-es szörnyeteg egyedül határozta meg korát a nagy motorok, lóerő, áramvonalasság és nagy orr idején. Fedezd fel az Enzo Ferrari által készített utolsó kocsi, a páratlan Ferrari F40 határait. Egy elemi szuperautó, ami megtestesíti a Ferrari több évtizedes autósport tapasztalatát. Légy részese a Ferrari 355 Challenge izgalmainak, ami megalapozta a Ferrari Challenge sorozat hírnevét. Végül fejezd be a Ferrari több évtizedes szenvedélyét megtestesítő kocsikkal való száguldást három közkedvelt mai szuperautóval: a több, mint 1000 lóerős és nyaktekerő leszorítóerővel bíró Ferrari FXX K, és az ellenállhatatlan Ferrari 458 Speciale A, valamint a Maranello mérnökei és tesztvezetői által készített, megbabonázó Ferrari F12tdf. A kiegészítő nyolc kocsival, két pályával és hat karrier eseménnyel bővíti a Project CARS 2 kínálatát.

Előzmények

  • Project Cars 2 teszt

    Meglehetősen sok idő telt el az első rész óta, az új epizód rengeteg helyszínnel és kiváló irányíthatósággal teszi magát érdekessé, viszont egyáltalán nem hibátlan.