PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous

Frontier Developments által fejlesztett Elite: Dangerous végső kiadása 2014 végén jelent meg PC-re (a Kickstarteren adományozók már 2013-ban játszhattak vele), közel egy év után 2015 októberében pedig az Xbox One kiadás is elérhető lett. A PlayStation 4 tulajok eddig hanyagolva voltak, a minap azonban kiderült, hogy PS4-re is megjelenik az űrhajós játék.

A hivatalos oldalra kikerült blogbejegyzés szerint a Sony aktuális gépére érkező kiadás (a Horizons kiegészítőkkel együtt )valamikor 2017 második negyedévében lesz kapható, és a tervek szerint számos egyedi feature-t kap majd, többek között Pro támogatással is rendelkezni fog.

Előzmények

  • Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)

    Egy ideje már az Xbox One tulajdonosok is élvezhetik az Elite Dangerous második szezonját, lássuk, hogy mit is kínál ez a grandiózus kiegészítő.

  • Elite: Dangerous teszt (Xbox One)

    Xbox One-ra is elkészült a Frontier Developments űrszimulátorának végleges változata, érdemes górcső alá venni, mire számíthatnak a konzolosok ebben a sci-fiben.

  • Elite: Dangerous - Xbox One bétateszt

    A PC-hez hasonlóan immáron a konzolokat is elérte a korai hozzáférésű alkotások hulláma, aminek az egyik első tagja a PC-re már korábban megjelent űrszimulátor lett.