PH! Game Voter avagy szavazz ha bírsz

Hello mindenki!

Bizonyára sokan (legalábbis remélem) emlékeztek még a szavazósdira amit InVino közreműködésével csináltunk. Sokaknak tetszett de a legtöbb emberkének nem, ezért most egy új dologgal állunk elő.
PH! Game Voter egy IMDB szerű (csak itt játékok lesznek) kis szavazós oldalnak készül ahol szinte napi rendszerességgel frissítve lesznek a játékok amire ahogy a nagy testvérnél, itt is egy 10es skálán pontozhatjátok majd a játékokat.

Ez folyamatosan üzemel majd, így akár hónapok vagy évek múlva is szavazhatsz egy adott játékra, főleg ha az csak a későbbiekben kerülne fel az oldalra.

Első körben, szeretnénk megkérni minden segítőkész egyént, hogy írja meg azokat a stílusokat és játékokat amiket így hirtelen szeretne az oldalon látni, mi azt feltesszük, és amint kész az oldal (természetesen itt ez hírként közöljük majd) már mehet is a szavazás, hogy kinek melyik játék mennyire tetszik.
Hogy mindenkinek könnyebb legyen, írok mintát is, amit nagyon szépen kérek, mindenki tartson be.
Gyorsabban is felkerül a játék az oldalra, és nekünk is könnyebb dolgunk lesz.
Nagyon fontos még megjegyezni, hogy nem csak a kedvenceket lehet írni, hanem ami éppen eszetekbe jut.

Minta:
"Akció: Call of Duty 2
RPG: WoW
Verseny: Grid"

Szóval, valahogy így kellene.

Igazából nincs maximum határ (minél több annál jobb), de azért ha egy mód van rá ne 2-300 játékot soroljatok fel...mint már mondottam folyamatosan fog bővülni/frissülni az oldal (mármint folyamatosan kerülnek majd rá fel a játékok) szóval akár mindennap írhattok újabb játékötleteket csak ne legyen az hogy egyszerre több 100at. :)

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll, szóval nem indítjuk el 20 játékkal.
Jöhetnek nap mint nap a játékok, és hamarosan indul a buli.

!!!HAJRÁ, HAJRÁ!!!

Jöhetnek azok a játékok!