Pachter újabb spekulációkkal kedveskedik nekünk

Remélem nem kell senkinek sem bemutatnom Michael Pachter elemzőt. A nagyszerű úrról csak is szuperlatívuszokban lehet beszélni és mindig minden úgy fog megtörténni, ahogy ő leírja. A minap újabb elemzésekkel rukkolt elő, lássuk hát, hogy mit tett le az asztalra - megint.

Nagyon sok és megerőltető munka után kiteregette nekünk a Sony jövőbeli szennyeseit és jóslata szerint 70$-os áron fognak tetőzni a PlayStation 4-es játékok, noha a a Sony Computer Entertainment America vezetője, Jack Tretton egy interjúban nyilatkozta, hogy nem fogják túllépni a 60$-os lélektatni határt. Utoljára a N64-es időkben találkozhattak az amerikai vásárlók ennél nagyobb árcímkékkel a drága cartridge-ek miatt, de azóta infláció is volt válság kíséretében, a megnőtt fejlestési költésgek mellett, mindenestre egyik kiadó sem fogja megcélozni ezt a magas árat az alap kiadásokkal.

Ha ez még nem lenne elég, Pachter úr még meg is saccolta a nextgen gépek eladott példányszámait, pontosabban 30 és 50 millió közé teszi a Wii U értékesítéseit - még jó, hogy cirka fél év alatt már eladtak öt milliót úgy, hogy se Zelda, se 3D-s Mario, se Metroid, se Xenoblade. Továbbá 85-95 milliót jósol a következő Xbox és a PlayStation 4 javára.