Onlive mától Android és iOS tableteken is

Annak ellenére, hogy az Onlive megjelenését kifejezetten nagy szkepticizmus fogadta, egyre inkább terjed, és egyre inkább bizonyítja, hogy egy működőképes rendszer, ami segítségével gátat szabhatunk annak a mókuskerék effektusnak, amit úgy hívnak, hogy "gépfejlesztés". Az Onlive ugyanis egy mai szemmel nézve gyengécske PC-n is elfut, sőt mától kezdve akár Android vagy iOS táblagépen is.

Az ingyenes szoftver letöltése után és némi regisztráció elvégeztével már lehetőségünk is lesz rá, hogy olyan játékokkal játszunk a táblán, mint például az L.A. Noire. Erre egy virtuális irányító vagy a speciális Onlive vezeték nélküli controllere lehet a segítségünkre.

Jelenleg 25 játék támogatja az érintőképernyős irányítást, de a szám folyamatosan bővülni fog, aki viszont komolyan gondolja, hogy táblán szeretne játszani az jól teszi ha beszerez egy irányítót is.

A támogatott készülékek közé tartoznak: iPad 2, HTC Flyer, HTC Jetstream, Samsung Galaxy Tab, Motorola Xoom és a Kindle Fire. Ezeken a táblákon biztosan működni fog az Onlive, de nem kivételesen csak ezeken.

A folyamatos játékhoz WiFi szükségeltetik, ami legalább 2 megabit/másodperc sebességgel működik.

A szolgáltatás hivatalosan egyelőre csak az USA és az Egyesült Királyság területén működik, nálunk nincs mód a bankkártyás fizetésre, így maximum az ingyenes 30 perces időszakokat használhatjuk ki.

Azóta történt

Előzmények