Nyitott világú Star Wars

Több álláshirdetés is arra utal, hogy az EA Canada egy nyitott világú Star Wars játékon dolgozik, hívja fel a figyelmet a Kotaku. A csapat ugyanis nemrégiben animációs rendezői állásra keresett munkatársat, aki egy következő generációs, nyílt világban játszódó akciójátékon dolgozna. Ezen felül "Lead Combat Designer" posztra is van álláshirdetésük, szintén a fentebb említett nyílt világú játékhoz.

További bizonyíték, hogy a csapat egyik fejlesztője, korábban Twitteren ismerte el, hogy a csapat egy Star Wars játékon dolgozik, plusz egy újabb álláshirdetés is megjelent, amiben executive producert keresnek. A hirdetés érdekessége, hogy szinte betűre megegyezik a Visceral egy korábbi hirdetésével, amiben egy Star Wars játékhoz keresnek fejlesztőt szintén executive producer posztra.

Vagyis a kirakóst összerakva egy nyílt világban játszódó, next-gen platformra érkező Star Wars játék készül a Visceral és az Ea Canada együttműködésében. Legalábbis jelenleg ez szűrhető le a rendelkezésre álló információkból.

Azóta történt

Előzmények