Nem tűnik túl tartalmasnak a The Division - Season Pass

A mai naptól végre a PC-s és PlayStation 4-es játékosok is belefoghatnak a The Division zárt béta tesztelésébe, amelyet az Xbox One felhasználók már a tegnapi napon elkezdhettek. A próbaidőszak vasárnapig tart, szóval pár órát el lehet tölteni New York-ban. A végső kiadáshoz érkező season pass-ról kaptunk most néhány új információt, amely szerint 3 nagyobb csomag fog érkezni a programhoz.

Mindenki, aki megveszi az évadbérletet kapni fog egy lefűrészelt csövű shotgunt, valamint extra skineket és ruhákat is kapnak majd. A három nagyobb DLC a következőket fogja majd tartalmazni. (a megjelenési dátumuk még nem ismert)

  • Expansion I: Underground - Megnyílik egy teljesen új terület, amelyben a város föld alatti világát fedezhetjük majd fel kooperatív módban a társainkkal.
  • Expansion II: Survival - Egyfajta horda mód, a lehető legtovább kell túlélniük a játékosoknak a kíméletlen környezetben.
  • Expansion III: Last Stand - Jelenleg nincs információ erről a kiegészítőről, a fejlesztők a későbbiek folyamán adnak információt a tartalmáról.

Ez így összességében nem hangzik túl tartalmasnak, arról például továbbra sincs információ, hogy megkapjuk-e majd megjelenés után New York egyéb körzeteit.

Előzmények

  • Tom Clancy’s The Division előzetes

    Már a nyakunkon van az utóbbi idők talán legjobban várt Ubisoft alkotása, ami első látásra mesterien igyekszik kombinálni a harmadik személyű MMO stílust az akció-szerepjátékokkal.