Nem lesz idén új Assassin's Creed rész

Néhány héttel ezelőtt már pletykaként felmerült, a minap pedig már hivatalosan is megerősítette az Ubisoft, hogy nem lesz idén folytatása az Assassin's Creed szériának. Hogy lesz-e foganatja az egy éves pihenőnek, az jövőre kiderül, de idén sem maradunk azért Ubisoftos folytatás bejelentése nélkül, hiszen megerősítette a csapat, hogy készül már a Watch_Dogs 2, amely a 2017-es pénzügyi évben várható. Ez azt jelenti, hogy legkésőbb 2017. március 31-ig megjelenik a játék, remélhetőleg ez valójában még az idei év végét jelenti majd nekünk.

Az Assassin's Creed témájánál maradva, továbbra is fennáll a szóbeszéd, miszerint Egyiptomban fog játszódni a jövőre érkező új rész, de egyre több pletyka kering arról, hogy idén érkezik majd egy gyűjteményes kiadás, bár túl sok esélyt mi erre nem látunk.

Előzmények

  • Assassin's Creed Rogue: kiszivárgott a prevgen játék?

    Márciusban, az Assassin's Creed Unity bejelentésekor az Ubisoft elhintette, hogy készül egy játék a sorozatból előző generációs konzolokra is, azóta azonban néma csend van.

  • Assassin’s Creed IV: Black Flag - PS3 Teszt

    Az Assassin’s Creed menetrendszerűen, PC mellett idén az egymást váltó konzolgenerációk minden képviselőjére is megjelenő folytatásból a PS3 változatot próbáltuk ki.