MMO szemle - 04.25

>>

A StarGate Worlds közeljövőben induló béta tesztelésére lehet jelentkezni a masszívan multiplayer online szerepjáték hivatalos honlapján, egy gyors kérdőív kitöltését követően. A Cheyenne Mountain Entertainment az év végére ígéri az online kalandok indulását.

>> Indulásának egy éves évfordulóját ünnepli a The Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar, melynek örömére ismét életfogytig tartó előfizetést válthatunk az online szerepjátékhoz. 199 dollárnak megfelelő összegért cserébe a jövőben nem kell többé aggódnunk a havidíj miatt, míg az éves bérletet 112 dollárért cserébe válthatjuk meg akciósan. Amerikában egyébként a napokban debütált a Book 13 tartalmi frissítés, amely hamarosan kontinensünkre is megérkezik az ígéretek szerint.

>>Már most hatalmas az érdeklődés a Warhammer Online iránt Németországban, az MMORPG gyűjtői változatának germán kiadásából összes példányt elkapkodták az Amazonon. A hír baljós előjel lehet az országban még mindig töretlen népszerűségnek örvendő World of Warcraft számára.

Azóta történt