Megjelent az XCOM 2: War of the Chosen - Tactical Legacy Pack

Az XCOM 2 több mint két éve, 2016. februárjában jelent meg PC-re, majd ugyanazon év őszén megkaptuk az Xbox One és PlayStation 4 verziókat is. Az elmúlt héten a 2K és a Firaxis bejelentették, hogy érkezik a Tactical Legacy Pack is PC-re, amely a mai naptól hivatalosan is elérhető lett.

Ha valaki már megvásárolat az alapjtáékot, valamint a War of the Chosen kiegészítőket, akkor ingyen megkapják ezt a csomagot, amelyben többek között skirmish mód, OST, offline challenge és az Legacy Operations megtalálható. Utóbbi mellőzi a bázismenedzsmentet és történetileg összeköti a 2. részt az Enemy Unknownnal. Az ingyenes időszak december 3-ig tart, utána 8 dollárt kell fizetni a DLC-ért.

Előzmények

  • XCOM 2 teszt (Xbox One)

    A PC-exkluzív új XCOM egy bő fél évvel később valahogy mégis létre tudott jönni Xbox-ra, hála a gyors technológiai fejlődésnek. Szerencsére konzolokon is jól muzsikál.

  • XCOM 2 teszt (PC)

    Egy olyan PC-exkluzív folytatás, ami hozza az elődök színvonalát, jó a sztorija, koherens, mégis rengeteg újat tud mutatni még a hardcore rajongóknak is. Néhány apró hibáját pedig meg lehet bocsátani.