Megjelent az Ace Combat 7: Skies Unknown (PS4, XO)

Manapság kissé hiányt szenvedünk árkád repülős játékokból, így némi vígaszt nyújthat sokaknak az Ace Combat 7: Skies Unknown, amely a mai naptól hivatalosan is elérhető Xbox One-ra és PlayStation 4-re. A készítők egy utolsó utáni trailert is bemutattak nekünk, de minden bizonnyal aki szerette volna megvenni a játékot premierkor, az már megtette.

A program kampány módjában a játékosok egy globális konfliktus részesei lehetnek – amiben összemosódik a jót és rosszat elválasztó vonal –, miközben megtapasztalják a hihetetlenül látványos légi ütközetek izgalmait. A multiplayer módban a pilóták legfeljebb 8 fős Deathmatch vagy Team Deathmatch csatákat vívhatnak barátaik oldalán, vagy éppen ellen. A rideg, taktikus sztárpilótáktól egészen a merész, született tehetségekig, a játékosok teljesen testreszabhatják repülőgépüket a több, mint 100 különböző alkatrész közül válogatva, hogy tökéletesen megfeleljen igényeiknek.

Azóta történt

  • Ace Combat 7: Skies Unknown teszt

    Bő évtizedet kellett várni az Ace Combat-széria minőségi visszatérésére, de végre megint birtokba vehetjük az ismeretlen egeket!