Megjelent a Puyo Puyo Champions (PC, PS4, XO, Switch)

A SEGA örömmel jelenti be, hogy a Puyo Puyo Champions (Ázsiában Puyo Puyo eSports) már elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re. Zúdítsd rá pacáidat barátaidra, vagy a világ legjobb Puyo Puyo játékosaira, ahogy felküzdöd magad a ranglétrán, tapasztald meg a sorozat nyújtotta szórakoztató, pörgős és akciódús élményeket, és légy te is tagja a növekvő közösségének!

A Puyo Puyo Champions lehetőségei:

  • Szabályok – A globális internetes kompetitív többjátékos módra fókuszálva a Puyo Puyo Champions a közönségkedvenc Puyo Puyo 2 (Tsu) és Puyo Puyo Forever szabályain alapul, valamint tartalmazza a népszerű Fever módot is, amiben előre összeállított láncokkal győzheted le ellenfeled.
  • Tournament mód – Mutasd meg mit tudsz a teljesen új, 8 fős Tournament módban, amiben lokálisan csaphatsz össze barátaiddal vagy családoddal.
  • Feljavított visszajátszás – Sikerült összehoznod egy pusztító sorozatot? Az automatikusan mentett visszajátszások mellett a Battle History egy idővonalon is bemutatja legjobb pillanataidat a játékban pecsétekkel kiegészítve, így sosem kell azon aggódnod, hogy valamiről lemaradsz.
  • Eredeti szinkron – A játékosok az eredeti japán szinkronnal, valamint akár angol, francia, német vagy spanyol felirattal is élvezhetik a játékot.

Azóta történt

  • Puyo Puyo Champions teszt

    Megérkezett a híres puzzle franchise legújabb tagja, de a Puyo Puyo Champions sajnos nem jó ajánlólevél a Sega patinás sorozata számára.