Max Payne 3 - információk

Úgy látszik ismét megindult a mozgolódás a Max Payne 3 körül, ugyanis a múltkori képek után, most némi információval tudunk szolgálni.

Az egyik legfontosabb információ, hogy a Max Payne 3-on jelenleg négy stúdió is dolgozik. Négy Rockstar stúdió, négy különböző városban, Vancouver, New England, Toronto és London. Rob Nelson művészeti vezető szerint erre azért van szükség, mert sok nagyon jó fejlesztőjük van a különböző stúdiókban, és így a különböző részeken az arra legalkalmasabbak dolgozhatnak, hogy a Max Payne 3 a lehető legjobb legyen.

Kiderült, hogy a környezet teljes mértékben pusztítható lesz, szinte bármit szétlőhetünk. Valamint természetesen visszatér a bullet-time is, amit ezúttal az ellenségek likvidálásával tudunk tölteni.

Visszatérnek az első két részből jól ismert képregényszerű jelenetek is, de nem lesz hiány a játék grafikájával készült bejátszásokból sem.

A környezettel való kölcsönhatás realitásának emelése érdekében több száz órányi motion-capture is felvételre kerül, amiket az Euphoria engine fog felhasználni.

A szinkronhangot ezúttal is James McCafferty szolgáltatja Max-nek, ellentétben a korábbi hírekkel.

Ami pedig hab a tortán, hogy úgy néz ki online multiplayert is kapunk, de ennek részleteiről még nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények