Max Payne 3 - géppisztolyok

A Max Payne 3-ból sem hiányozhatnak, a kis, könnyű, de hatásos géppisztolyok, amik közelről igazán hatásos fegyverek tudnak lenni. De ismerkedjünk meg egy picit közelebbről a témával, a Wikipedia kapcsolódó anyaga segítségével.

"A géppisztoly pisztolylőszert tüzelő, nagy tűzgyorsaságú, kis tömegű, egyes és sorozatlövések leadására alkalmas önműködő kézi lőfegyver. A nagy tűzgyorsaság elérése érdekében szabad hátrasiklású vagy késleltetett tömegzáras reteszelésű fegyverek. A lőszer kis tömege és csekély visszalökő ereje lehetővé teszi a csípőből és vállból való tüzelést egyaránt. Hatásos lőtávolságuk rendszerint 150–200 m, gyakorlati tűzgyorsaságuk 450–1500 lövés/perc[1]közötti. A kisebb csőtorkolati energiát biztosító pisztolytöltények alkalmazása a géppisztoly esetében egyszerűbb zárszerkezetet eredményez és kisebb szerkezeti tömeget tesz lehetővé. " - Wikipedia

Ha pedig már tudjuk, hogy mi is az a géppisztoly akkor már meg is nézhetjük, hogy milyenekkel fogunk találkozni a Max Payne 3-ban. "Élesben" pedig mindezt május 15-én próbálhatjuk ki PS3-on és Xbox360-on, míg PC-n május 29-én.

Azóta történt

Előzmények