Mától már kipróbálható az Unravel

A túlságosan is agyon hype-olt AAA-s címek mellett akadnak kisebb alkotások is, amelyeket minden bizonnyal sokan várnak. Ilyen alkotás az Unravel is, amelynek premierje már csak néhány napra van, azonban az EA Access és Origin Access előfizetők már a mai naptól belekóstolhatnak a kalandokba.

A dolog egyetlen hátulütője, hogy az Access tagok csak az első két pályát próbálhatják ki, de azt a trial időszak alatt (ami 10 óra) bármennyiszer végigjátszhatják.

Az Unravel PC-re, Xbox One-ra, valamint PlayStation 4-re érkezik, a premierre pedig nem kell már sokat várni, ugyanis február 9-én kerül a játék a boltok polcaira.

Azóta történt

  • Megérkeztek az Unravel első értékelései

    Bár sokaknak tetszik a játék, vannak itt azért érdekes pontszámok.

  • Unravel teszt (Xbox One)

    Új videojátékos kabala született Yarny személyében, aki piros fonalán lengedezik be a játékosok szívébe. Megszületett az utóbbi évek egyik legszebb és legkedvesebb platformere, ráadásul egy hatalmas multitól.

  • Unravel videoteszt

    Az Unravel az utóbbi évek legszebb és egyik leghangulatosabb platformer játéka, a Coldwood fejlesztői tényleg szívüket-lelküket beleadták ebbe a projektbe, és ez a játék minden pixeléről süt.

Előzmények