Már készül a The Evil Within új része?

Tango Gameworks által fejlesztett The Evil Within 2014 végén jelent meg, és bár nem volt tökéletes, mégis egy hangulatos horrorjátékot kaptunk a pénzünkért. A folytatásról már korábban is pletykáltak, nemrég azonban talán egy kicsivel komolyabb szóbeszéd érkezett egy esetleges 2. részről. NeoGAF-re posztoltak egy álláshirdetést, miszerint a Psycho Break 2-höz keresnek fordítót és tesztelőt, ez pedig azt jelentheti, hogy javában készül az új rész. (A The Evil Within Japánban Psycho Break címmel jelent meg).

Természetesen hivatalos megerősítést nem kaptunk a témában, de az első rész rajongói talán reménykedhetnek abban, hogy hamarosan hivatalosan is leleplezik az állítólagos folytatást.

Azóta történt

Előzmények

  • Top 10 horror játék

    A januári hónap egyik legérdekesebb alkotása az új iránnyal próbálkozó Resident Evil 7, melynek apropójából összeállítottunk egy horror játék toplistát.

  • The Evil Within előzetes

    A horrorjátékok japán mestere a stílus rajongónak nagy örömére hosszú kihagyás után visszatér, az Evil Within az év egyik legrémisztőbb játéka lesz, kizárólag felnőtteknek.