Kipróbálható a Valkyria Chronicles 4 demója (PS4, XO, Switch)

A teljes játék érkezik PC-re is, de a próbakiadás csak konzolokra szedhető le.

A Valkyria Chronicles széria 4. sorszámozott része idén márciusban jelent meg Japánban PlayStation 4-re, jövő hónapban pedig végre várható a nyugati kiadás is a Sony konzoljára, valamint PC-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re is. Aki szeretne belekóstolni a programba, annak jó hír, hogy a játék demója már elérhető, de sajnos csak konzolokra, PC-re nem. A demó tartalmazza a prológust, az első két fejezetet és egy exkluzív bónusz küldetést is, játékállásodat pedig lehetőséget lesz megszerzett tárgyaiddal, szinteddel, tapasztalati pontjaiddal és pénzeddel együtt átvinni a teljes játékba, hogy onnan folytathasd, ahol abbahagytad. Mindemellett játékállásod átvitelével egy exkluzív kiegészítőt is szerezhetsz a teljes játékban.

Ha valakinek nem elég az alap Launch kiadás, azok számára alternatíva lehet a Memoirs from Battle Edition, amely a következőket extrákat tartalmazza:

  • Exkluzív „Hafen” tank vinil szobor – A diadalmasan a hadszíntérre berobogó „Hafen” tank bakelit szobor készen áll Európa havas harctereinek meghódítására. „Hafen” több egy egyszerű tanknál, nevét ugyanis Claude galliai szülővárosáról kapta, valamint fontos szimbólum az egész E Szakasz számára. Ez a változat talán nem rendelkezik az eredeti „Hafen” tűzerejével, de minden rajongó gyűjteményének ékessége lesz!
  • Claude játékbeli naplóját idéző 100 oldalas művészeti album – A Valkyria Chronicles 4 története a Claude naplójában rögzített fényképeken, jegyzeteken és emlékeken keresztül kerül bemutatásra. Ezt az exkluzív művészeti albumot Claude játékbeli naplója ihlette, és rengeteg vízfesték stílusú művészeti rajzot tartalmaz a Valkyria Chronciles 4 világából.

 

  • Egy DLC páros a 7-es Szakasz karaktereivel – Az „A United Front with Squad 7” és az „Edy’s Advance Ops” kiegészítőkben a rajongók újra találkozhatnak az eredeti Valkyria Chronicles 7-es Szakaszának tagjaival. Küzdj Welkin, Alicia, Isara, Rosie, Largo és Edy oldalán a 4 exkluzív küldetés több, mint 3 órányi tartalmán át teljesen szinkronizált átvezetőkkel és egyedi kihívásokkal. A küldetések teljesítését követően feloldhatod a 7-es Szakasz hat tagját és Edy egyedi gépfegyverét seregedhez a fő játékban. Támogasd meg csapatodat a 7-es Szakasz tagjaival!