Just Cause 4 - Jön az első kiegészítő

A Square Enix Ltd. és az Avalanche Studios örömmel jelenti be, hogy a JUST CAUSE 4 első kiegészítője, a Dare Devils of Destruction 2019. április 30-án jelenik meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A DLC-ben teljesen új küldetéseket kapunk, ehhez pedig több mint 16 teljesen új , felfegyverzett járművet is kapunk.

A kiegészítővel három halálos mód 15 küldetését teljesíthetjük:

  • Survival: Száguldj keresztül az aknákkal, hatalmas fémgolyókkal és tűzgyűrűkkel tarkított pályákon! Pusztítsd el az utadba kerülő akadályokat és süvíts át az ellenőrzőpontokon a győzelem megszerzéséhez.
  • Run: Vezess extrém időjárási viszonyok között és hajts végre káprázatos mutatványokat őrületes sebességgel a Run módban. Tüntesd el az útból riválisaidat számos különböző fegyverrel, és hajts át egy darabban a célvonalon!
  • Rampage: Válj a pusztítás mesterévé és szabadítsd el a káoszt ebben a robbanékony arénában. Változtasd fémhulladékká a célpontokat és riválisaid a legtöbb pontért!

Előzmények

  • Just Cause 4 teszt (Xbox One)

    A negyedik részben sem az építésen vagy az értékmegőrzésen van a hangsúly, az új játék is a stresszes napok levezetőjeként lesz megfelelő.