Just Cause 4 - A színfalak mögött

A készítők elindítottak egy "Making of" sorozatot, amelynek első öt része betekintést nyújt a fejlesztés kulisszáiba.

A Wallmart Kanada és a Steam szivárogtatások után az idei E3-on végre hivatalosan is bemutatkozott a Just Cause 4, amelyben visszatér Rico, hogy ezúttal nem csak az ellenséges katonákkal, hanem a természeti erőkkel is szembenézzen. Az Avalanche Studios jelenleg is gőzerővel dolgozik a játékon, és bár új gameplay bemutatót egyelőre még nem kaptunk, az alábbi fejlesztői videókkal engednek betekintést nekünk a kulisszák mögé.

Apex Power

Az Avalanche csapata bemutatja az Apex, mint a csúcs és tetőpont koncepciója után elnevezett, az alapoktól felépített Apex motort, melynek segítségével megalkotják a Just Cause sorozat eddigi legdinamikusabb epizódját a legelképesztőbb újdonságokkal.

Force of Nature

A csapat elmondja, hogyan fordítja az előnyére Rico a természet erőit, például tornádókat, homokviharokat és zuhogó esőt, valamint bemutatja a realisztikusság és szórakoztatás tökéletes elegyét alkotó extrém időjárási viszonyok megalkotásához szükséges szimulációs rendszert.

The Grapple Hook

A kapaszkodó horog Rico nélkülözhetetlen eszköze és a tökéletes sandbox játékszer. Nem csupán a sorozat korábbi részeiben megismert pusztításra képes, de ezúttal új képességekkel és lehetőségekkel is ki lett bővítve, valamint teljes mértékben testreszabható.

Redifining Rico

A legjobb sandbox világ páratlan fizikával mit sem érne egy hasonló kaliberű hős nélkül. Az ügynökséget hátrahagyott, már szabadúszóként dolgozó Ricora újabb kihívások várnak, a Just Cause 4-ben pedig még mélyebb és komplexebb karakterként, de egyben a rajongók által megszokott akcióhősként tér vissza.

The World of Solis

A csapat elmagyarázza, hogyan alkottak meg 500 évnyi háttértörténetet a világ és a narratíva felépítéséhez, a gyarmati stílusú épületektől a kortárs házakig.

A Just Cause 4 premierje még jóval odébb van, a megjelenés kevesebb mint öt hónap múlva, december 4-én várható PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Azóta történt

Előzmények