Ismét mozgásban a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

A SEGA a minap egy új Super Monkey Ball: Banana Blitz HD előzetest adott ki, melyben első alkalommal láthatjuk akcióban az igazi klasszikus felújított változatát, ami feljavított grafikával, a különböző platformokra optimalizált irányítással, 100 pályával, új módokkal és további újdonságokkal várja a visszatérő és új rajongókat egyaránt!

A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD főbb jellemzői:

  • HD formában tér vissza a Super Monkey Ball: Banana Blitz – Az eredetileg 2006-ban Wii-re megjelent Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 100 egyjátékos pályával, 10 többjátékos minijátékkal, átdolgozott irányítással, feljavított grafikával és sok mással lett kibővítve.
  • Internetes eredménytáblák – A sorozat történetében először, a rajongók a világ játékosaival is versenybe szállhatnak az internetes eredménytáblán az egyjátékos Time Attack és a vadonatúj Mini-Game Decathalon Score Attack módokban.
  • Majomkodj a saját stílusodban – A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD minden platformon egyedi irányítást kínál, így az újoncon és a rekordtartók is rögtön fejest ugorhatnak a mókába!

A Super Monkey Ball: Banana Blitz HD 2019. október 29-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.