Grand Theft Auto V: Bocsánatot kért a Sony

A Grand Theft Auto V PlayStation 3 változatának előrendelői nemrég elkezdhettek letölteni egy nagyobb adag fájlt, hogy a hivatalos megjelenéskor egyből elkezdhessenek játszani vele. A Rockstar hivatalos fórumán írták páran, hogy a teljes játék 18 GB körül lesz, de a bejegyzést azóta törölték. Nos, amennyiben valóban így van, nem is csoda, hogy részenként előtölthetővé teszik a játékot.

A legnagyobb problémát viszont az okozta, hogy az előtöltött fájlok között akadtak jócskán olyanok, melyek információkat tartalmaztak a Grand Theft Auto V teljes verzióját illetően. Többek között a teljes zenei anyagot kiszivárogtatták, benne a játék fő témájával. Ráadásul időközben elkezdtek spoilereket is közzétenni a játékmenetet illetően, aminek elolvasása jócskán lerombolhatja a játékot már nagyon várók élményét.

A Sony hivatalosan is elnézést kért a Rockstartól, valamint a világ GTA rajongóitól, amiért lehetővé tették ezeknek a spoilereknek a kiszivárgását. A készítőket is nagyon kiábrándította, amiért ezek a tartalmak nyilvánosságra kerültek, elvégre több évnyi munkájuk fekszik benne. Már nagyon várják a szeptember 17-én esedékes megjelenést, hogy a lehető legjobban felkészülve tudják megosztani azt a rajongókkal, de a kiszivárgott spoilerek sok játékos örömét elronthatják.

Azóta történt

Előzmények