GC 2019 - A többjátékos módra fókuszál a Ghost Recon Breakpoint új előzetese

A Ubisoft az idei Gamescom alkalmával felfedte a Tom Clancy’s Ghost Recon sorozat legújabb része, a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint PvP módját, a Ghost War-t. A Ghost War minden játékos számára elérhető lesz már a játék 2019. október 4-i megjelenésétől, azt követően pedig rendszeres frissítésekkel fog tovább bővülni. Ha szeretnéd még a megjelenés előtt kipróbálni a többjátékos módot, akkor jelentkezz a játék szeptember 5-8. között megrendezésre kerülő bétájára a hivatalos oldalon, vagy rendeld elő a játékot a kijelölt üzletekben a garantált részvételért.

A Ghost War egy intenzív 4-4 elleni mód, ami a Ghost Recon sorozat taktikus, csapat alapú játékmenetére épít, ahol a stratégia és a csapatmunka legalább olyan fontos, mint az ügyesség. Megjelenéskor a játékosok négy kaszt közül választhatnak – Assault, Panther, Sharpshooter, Medic –, melyek mindegyike sajátos szerepet tölt be a harctéren, ahogy a játékosok összecsapnak ellenfeleikkel a hat egyedi pálya egyikének nyílt területein. A játék kampányának újdonságai, mint például a fedezék mechanika, a domborzati hatások és az új sérülési rendszer további mélységet adnak az élménynek.

Megjelenéskor az alábbi két mód lesz elérhető:

  • Az Elimination egy intenzív csapat alapú mód, ahol a játékosoknak fel kell kutatniuk és kiiktatniuk az ellenséges csapatot, miközben az új csökkenő harctér mechanika is harcra sarkallja őket.
  • A Sabotage egy aszimmetrikus bomba mód, ahol az egyik csapatnak sikeresen el kell helyeznie és felrobbantania egy bombát az egyik kijelölt ponton, míg a másik csapatnak ezt kell megakadályozni.