Gabe Newell: Az E3-on bemutatunk valamit, amiben 3-as szám szerepel

A WCCF Tech oldal olyan információk birtokába jutott, melyek minden bizonnyal érdekelni fogják a Valve játékainak rajongóit. Forrásuk szerint ugyanis Gabe Newell egy ideges EP3 és Half-Life rajongóval való levelezés közben utalást tett arra, hogy a E3 2012 rendezvényen az összes kedvencét be fogják jelenteni. Itt látható az email:

Ennek következményeképpen futótűzként terjedt el a hír az interneten, hogy nagy valószínűséggel Half-Life 3 vagy esetleg Half-Life 2 Episode 3 bejelentés várható jövő nyáron. A Reddit nevű oldal munkatársai kapcsolatba léptek a Valve igazgatójával, hogy megerősítést nyerjenek a fenti információk hitelességét illetően. Gabe Newell ezt az üzenetet küldte:

"Látom, hogy némiképp zavarkeltő lett a megfogalmazás. Igen, valamit bejelentünk, melyben egy hármas szám fog szerepelni," - írta a Valve főnöke. Viszont hogy ez most konkrétan mi lesz, arról hosszan lehetne spekulálni. Nagyon sok játék van, melynek kiadhatják a harmadik részét.

Lássuk csak: Half-Life 2 Episode 3, Half-Life 3, Team Fortress 3, Portal 3, Left 4 Dead 3... Ezek mindegyikére igaz a fent elhangzott kijelentés, miszerint hármas szám szerepel bennük. Azonban kétségkívül legtöbben egy Half-Life folytatást várnánk, ha már elkezdték és ott hagyták lezáratlanul. Amekkora siker volt, kétlem, hogy megérné nekik hagyni parlagon heverni. Mindenesetre reménykedni szabad, én bízom benne, hogy jó játékkal rukkolnak elő.

Azóta történt

Előzmények