Forza Horizon 4 - Kiszivárgott a mérete és a járművek listája

A PC-s kiadást úgy tűnik idő előtt le lehet tölteni, így megtudtuk, hogy mennyi helyet foglal a játék, valamint azt, hogy milyen autókat kapunk.

Nyílt titok volt, hogy készül a Forza Horizon sorozat 4. része, de így is meglepődtünk, amikor az idei E3-on bejelentették, hogy a folytatásban Angliában fogunk versenyezni. Egyelőre nem tudni, hogy egy hiba miatt, vagy szándékosan, de a PC-s vásárlók idő előtt elkezdhették letölteni a nemrég bejelentett programot, így három komolyabb dolog is kiderült az adatbányászoknak köszönhetően.

Az egyik és egyben talán legfontosabb információ, hogy a Forza Horizon 4 több mint 90 GB helyet igényel majd (Ultimate kiadás plusz 2 GB-ot), szinte biztosan hasonló méretű lesz az Xbox One X kiadás is a 4K textúrák miatt. (Sima Xbox One-on valamivel kisebb lesz a program) Érdekesség még, hogy a fájlok között megtalálták a jelenleg a programban lévő járművek listáját, valamint a sorozatban korábbról ismert "istállók" kocsijait is. Egyelőre nincs hivatalos információnk arról, hogy a végleges változat mennyiben fog különbözni a most letöltött verziótól, de a rajongóknak érdemes lehet végigfutni az autókon, hátha akad olyan, ami hiányozhat számukra.

Azóta történt