Ezen a hétvégén ingyen kipróbálható a The Crew 2 (PC, PS4, XO)

Tavaly nyáron jelent meg a The Crew 2 című autós versenyjáték, amely többek között hatalmas térképével lett méltán ismert. Biztosan vannak olyanok, akik még gondolkodnak a játék megvételén, nekik lehet jó hír, hogy ezen a hétvégén (Április 25-től Április 28-ig) ingyen kipróbálható PC-n (uPlay, Steam), PlayStation 4-en és Xbox One-on is a program, mindenféle kötöttségek nélkül.

A megszerzett eredmények megmaradnak, így aki úgy dönt, hogy megvásárolja a programot (Amely, az akció ideje alatt 70% kedvezményt kapott) ugyanonnan folytathatja, ahol most abbahagyja. Kis plusz információ, hogy uPlay-en és PlayStation 4-en már él a preload, vagyis le lehet tölteni a játékot. A Steam és Xbox One felhasználóknak meg kell várniuk az ingyenes időszak indulását, amely magyar idő szerint 18:00-kor kezdődik. (Xbox-on GOLD megléte szükséges letöltéshez és a kipróbáláshoz)

Előzmények

  • The Crew 2 teszt

    Földön, vízen és levegőben is meghódíthatjuk az Egyesült Államokat a Ubisoft új nyílt világú versenyes játékában, ami minden szempontból jelentős előrelépés az első részhez képest.